Kamis, 23 Mei 2013

[Lagu.CO] Suliana – Niat

Lagu.CO has posted a new item, 'Suliana – Niat'



Lirik Lagu Suliana Niat Lyrics
NIAT ISUN NYANG RIKO, SUN NGGO APIK SELAWASE
APIK ISUN NYANG RIKO, YO SING MUNG MANIS RING LAMBE..
reff :
OJO RIKO PADAKNO, AMBI WONG HANG TAU NATONI RIKO
WIS TAH YO HANG PERCOYO, WELASE IKI YO MUNG KANGGO RIKO..
SING TAU TAUO YORO, SUN DUWE WELAS HANG GEDIGI
SUN SING BISO ADOH NYANG RIKO, OPO TAH IKI WELAS HANG SUCI..
reff :
NIAT ISUN NYANG RIKO, SUN NGGO APIK SELAWASE
APIK ISUN NYANG RIKO, YO SING MUNG MANIS RING LAMBE..
reff :
OJO RIKO PADAKNO, AMBI WONG HANG TAU NATONI RIKO
WIS TAH YO HANG PERCOYO, WELASE IKI YO MUNG KANGGO RIKO..
SING TAU TAUO YORO, SUN DUWE WELAS HANG GEDIGI
SUN SING BISO ADOH NYANG RIKO, OPO TAH IKI WELAS HANG SUCI..
Koleksi video klip (by YouTube)
Lihat kumpulan Lirik Lagu Suliana lyrics


Bagikan Lirik Lagu Suliana Niat Lyrics ke :




You may view the latest post at
http://lagu.co/


Best regards,
Lagu.CO
http://lagu.co

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar